Sign In | Join Free | My frbiz.com
frbiz.com
Products
Search by Category
Home > Other Amusement Park Products >

Rotating Flying Fish kiddie ride for 12 kids for amusement park

Categories mini flying chair/park flying chair/electric rotating chair
Place of Origin: Zhengzhou,China
Brand Name: weiyuanmachinery
Certification: CE&ISO&BV&SGS
Model Number: SFC-01
Material: FRB+Steel
Voltage: 220v/380v
Power: 2.2KW/3KW
Age of players: kids,children,adult
Type: Sewing
Load: 8 seats,10 seats ,12 seats,
MOQ: 1 sets
Price: USD5800
Packaging Details: plaistic slim inside,wooden box outside
Delivery Time: within 10 days
Payment Terms: TT,Western Union.Paypal.Moneggram
Supply Ability: 50 sets per months
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
  • Submit Buying Request
    • Product Details
    • Company Profile

    Rotating Flying Fish kiddie ride for 12 kids for amusement park

    Rotating Flying Fish kiddie ride for 12 kids for amusement park

    Rotary flying fish rides

    I: Description

    1.The rotary flying fish is made of fiberglass reinforced plastics(FRP) and steel.

    2.It have 8 arms , 10 arms ,12 arms. one arms can take one person.

    3.The rotary flying fish are very suitable for amusement parks,outdoor playgrounds,kindergarten,and fairground for carnival season etc.

    4.All of our equipments can be customized surely,not only in different color but also various models

    II:Parameter

    working

    360° rotary.

    speed

    0-12rpm/min

    Material

    steel+plastic

    weight

    120kg

    Voltage

    24V or 12V

    load

    180kgs

    cap

    6-12persons

    usage

    2-6years old

    seat

    the color fish

    power

    24V 250W

    size

    pedestal:900CM*900CM,rotary dim:3M Height :2.5M

    The package of Flying Chair Cheap Amusement Rides

    1. To ensure it avoid eroding by sea water, we usually use wooden case with plastic foam to package the goods, or it is up to you.

    2. To save the freight charge for you, we always package the goods by space-saving way.

    3.Delivery on time, to help you catch the business chance.

    4.Standard seaworthy transportation.

    Services

    Presale service: free for you to provide detailed product information instruction and diversified product choice space.


    Mediumsales service: according to your requirements to the fastest speed and serious and responsible spirit and attitude to provide you with the scene to guide the installation and debugging, to ensure product safety normal use;


    After sales service: timely solve the problems found. Warranty period of our products for the repair, the productwarranty period of paid service for life.


    Questions
    Before you choose our amusement equipment ,maybe you still have some question to know.Let me give you some answers what perhaps you want to know

    1.Is your company a trading one or a factory?

    Answer: we are direct factory.


    2.How long have your company run on amusement rides?

    Answer: 12 years experience on amusement rides and exporting.


    3.Which payment terms are you accepted?

    Answer: T/T, PayPal, Western Union, Money Gram, Escrow.


    4.When to deliver the goods after the order is placed?

    Answer: It depends on the quantity of the products. Generally we can arrange shipment after 15 to 20 days.


    5.Does your company accept customization?

    Answer: Yes, we have a professional design team and a consulting team to provide clients with amusement park planning, design, equipment selection, project construction and operation consulting.


    6.What about the cooperation process?

    Answer: Confirm details of the order,40% deposit, arrange to produce, pay the balance, shipment.

    7. How about your after-sale service?

    Answer:Our product warranty is one year for mechanical components and six month for electrical components.


    8. How to install them?

    Answer: We provide detailed installation drawing and videos freely. Dispatch engineer and workers to your place if needed.


    Quality Rotating Flying Fish kiddie ride for 12 kids for amusement park for sale
    Send your message to this supplier
     
    From:
    To: Henan Weiyuan Machinery CO.,LTD
    Subject:
    Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Inquiry Cart 0

    Home| Products| Suppliers| Quality Suppliers| Site Map |About Us |Contact Us |Help |关于我们 |联系我们

    Copyright © 2009 - 2020 frbiz.com. All rights reserved.